تحقيق توليد كنسرو و گوجه فرنگي

۴ بازديد
درتوليد كنسرو رب گوجه فرنگي ، اصول ساخت خوب (GMP) وپياده سازي مقررات مندرج دراستانداردهاي ملي ايران به شماره 1836، ( رعايت اصول بهداشتي درواحدهاي توليدكننده موادغذايي) و5489، (آيين كارتوليدكنسرورب گوجه فرنگي ) ازبرنامه هاي پيش نيازضروري محسوب مي شود.
استاندارد توليد كنسرو رب گوجه فرنگي
شرح استقرارسيستمHACCP درتوليدكنسرورب گوجه فرنگي
رسم نمودار جريان كارمواد ، نقشه موقعيت واستقرار تجهيزات
تحويل گوجه فرنگي
تعداد صفحه 14 ...

209
درتوليد كنسرو رب گوجه فرنگي ، اصول ساخت خوب (GMP) وپياده سازي مقررات مندرج دراستانداردهاي ملي ايران به شماره 1836، ( رعايت اصول بهداشتي درواحدهاي توليدكننده موادغذايي) و5489، (آيين كارتوليدكنسرورب گوجه فرنگي ) ازبرنامه هاي پيش نيازضروري محسوب مي شود.
استاندارد توليد كنسرو رب گوجه فرنگي
شرح استقرارسيستمHACCP درتوليدكنسرورب گوجه فرنگي
رسم نمودار جريان كارمواد ، نقشه موقعيت واستقرار تجهيزات
تحويل گوجه فرنگي
تعداد صفحه 14 ...

209
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.