تحقيق تأثير انجماد بر كيفيت مواد غذايي

۵ بازديد
چه تغييرات شيميايي در طي انجماد صورت مي گيرد؟
آيا مي توان غذاهاي منجمد را در جايخي يخچال نگهداري كرد؟
آيا در نظر گرفتن فضاي خالي در قسمت بالاي بسته هاي غذايي كه منجمد مي كنيم الزامي است؟
: درجه بُرودت فريزر بايد چه درجه اي باشد؟
در صورت قطع برق تا چه مدت غذاها منجمد باقي مي مانند؟
آيا مي توان غذاهايي را كه يك بار منجمد شده اند، دوباره منجمد كرد؟
هوازدگي چيست؟
آيا انجماد، كيفيت غذا را افزايش مي دهد؟
آيا انجماد، ميكروب ها را مي كُشد؟
چه مقدار از مواد غذايي را مي توان در يك نوبت منج ...

222
چه تغييرات شيميايي در طي انجماد صورت مي گيرد؟
آيا مي توان غذاهاي منجمد را در جايخي يخچال نگهداري كرد؟
آيا در نظر گرفتن فضاي خالي در قسمت بالاي بسته هاي غذايي كه منجمد مي كنيم الزامي است؟
: درجه بُرودت فريزر بايد چه درجه اي باشد؟
در صورت قطع برق تا چه مدت غذاها منجمد باقي مي مانند؟
آيا مي توان غذاهايي را كه يك بار منجمد شده اند، دوباره منجمد كرد؟
هوازدگي چيست؟
آيا انجماد، كيفيت غذا را افزايش مي دهد؟
آيا انجماد، ميكروب ها را مي كُشد؟
چه مقدار از مواد غذايي را مي توان در يك نوبت منج ...

222
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.