تحقيق كنسرو و رب گوجه فرنگي

۷ بازديد
رب گوجه فرنگ عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد كه به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريكس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمك به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد.
مقدمه
مواد اوليه
مراحل خط توليد كنسرو رب گوجه فرنگي
نمودار خط توليد رب گوجه فرنگي
آزمايشات كنترل كيفي رب گوجه فرنگي
طرز تهيه معرف كرومات پتاسيم
تعداد صفحه 7 ...

223
رب گوجه فرنگ عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد كه به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريكس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمك به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد.
مقدمه
مواد اوليه
مراحل خط توليد كنسرو رب گوجه فرنگي
نمودار خط توليد رب گوجه فرنگي
آزمايشات كنترل كيفي رب گوجه فرنگي
طرز تهيه معرف كرومات پتاسيم
تعداد صفحه 7 ...

223
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.