دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵ ۱۴:۳۲ ۶ بازديد
حرارت دهي يكي ازمهمترين روشهاي متداول در فرايند مواد غذايي است.اين روش نه تنها به دليل تاثير مطلوب بر روي كيفيت ماده غذايي بلكه به دليل اثر نگهدارندگي آن بر روي غذا كه با از بين بردن آنزيم ؛ غير فعال نمودن ريز زنده ها حشرات و انگلها همراه ميباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است. ...
583
حرارت دهي يكي ازمهمترين روشهاي متداول در فرايند مواد غذايي است.اين روش نه تنها به دليل تاثير مطلوب بر روي كيفيت ماده غذايي بلكه به دليل اثر نگهدارندگي آن بر روي غذا كه با از بين بردن آنزيم ؛ غير فعال نمودن ريز زنده ها حشرات و انگلها همراه ميباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است. ...
583