دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵ ۱۸:۳۵ ۶ بازديد
۱- كاشت داشت و برداشت چغندر
۲- تحويل دادن چغندر قند به كارخانه
۳- تخليه چغندر و نگهداري ان در سيلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرايند
۵- شستشو ي چغندر
۶- تهيه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشك كردن تفاله
۹- تصفيه شربت خام
۱۰- تغليظ شربت يا اواپراسيون
سانتريفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازي:
شستشوي نيشكر
عصاره گيري از نيشكر
استفاده از فرايند انتشار براي عصاره گيري از نيشكر (Diffusion process)
توزين شربت خام
آهك زني به شربت خام نيشكر (Liminig of can ...
۲- تحويل دادن چغندر قند به كارخانه
۳- تخليه چغندر و نگهداري ان در سيلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرايند
۵- شستشو ي چغندر
۶- تهيه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشك كردن تفاله
۹- تصفيه شربت خام
۱۰- تغليظ شربت يا اواپراسيون
سانتريفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازي:
شستشوي نيشكر
عصاره گيري از نيشكر
استفاده از فرايند انتشار براي عصاره گيري از نيشكر (Diffusion process)
توزين شربت خام
آهك زني به شربت خام نيشكر (Liminig of can ...
821
۱- كاشت داشت و برداشت چغندر
۲- تحويل دادن چغندر قند به كارخانه
۳- تخليه چغندر و نگهداري ان در سيلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرايند
۵- شستشو ي چغندر
۶- تهيه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشك كردن تفاله
۹- تصفيه شربت خام
۱۰- تغليظ شربت يا اواپراسيون
سانتريفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازي:
شستشوي نيشكر
عصاره گيري از نيشكر
استفاده از فرايند انتشار براي عصاره گيري از نيشكر (Diffusion process)
توزين شربت خام
آهك زني به شربت خام نيشكر (Liminig of can ...
۲- تحويل دادن چغندر قند به كارخانه
۳- تخليه چغندر و نگهداري ان در سيلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرايند
۵- شستشو ي چغندر
۶- تهيه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشك كردن تفاله
۹- تصفيه شربت خام
۱۰- تغليظ شربت يا اواپراسيون
سانتريفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازي:
شستشوي نيشكر
عصاره گيري از نيشكر
استفاده از فرايند انتشار براي عصاره گيري از نيشكر (Diffusion process)
توزين شربت خام
آهك زني به شربت خام نيشكر (Liminig of can ...
821