دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵ ۱۹:۳۰ ۱۱ بازديد
بررسي فساد شير و تغييرات شيميايي آن
تحققي بررسي فساد شيميايي شير و شرايط نگهداري آن، بخشي از متن: از ميان انواع غذاهايي كه روزانه به مصرف انسان مي رسد، شير و فرآورده هاي آن به دليل تنوعي كه دارند در ميان گروههاي سني مختلف جايگاه ويژه اي دارد. شير يكي از مناسبترين مواد غذايي است كه علاوه بر انواع پروتئين ها، چربيها (كه نسبت به ساير ...
بررسي فساد شير و تغييرات شيميايي آن
تحققي بررسي فساد شيميايي شير و شرايط نگهداري آن، بخشي از متن: از ميان انواع غذاهايي كه روزانه به مصرف انسان مي رسد، شير و فرآورده هاي آن به دليل تنوعي كه دارند در ميان گروههاي سني مختلف جايگاه ويژه اي دارد. شير يكي از مناسبترين مواد غذايي است كه علاوه بر انواع پروتئين ها، چربيها (كه نسبت به ساير ...