طرح توجيهي توليد شيره انگور به روش صنعتي

۳ بازديد
روش توليد آب انگور:

در اين طرح انگور دريافتي پس از شستشو وارد دستگاه دانه كن شده و از خوشه جدا مي شود سپس انگور خالص به وسيله نوار نقاله به قسمت خرد كن هدايت شده و با عبور از فيلتر پرس آب و تفاله انگور از هم جدا شده و براي همگن سازي به هموژنايزر رفته و هموژنيزه مي گردد و آماده بسته بندي مي شود.

پس از بسته بندي در بسته هاي ۲۵۰ گرمي وارد تونل پاستوريزه شده و پس از پاستوريزاسيون و عبور از جت پرينتر به قسمت بسته بندي هدايت شده و عازم انبار و سپس بازار مي گردد.

روش توليد شيره انگور

خط تول ...

3624
روش توليد آب انگور:

در اين طرح انگور دريافتي پس از شستشو وارد دستگاه دانه كن شده و از خوشه جدا مي شود سپس انگور خالص به وسيله نوار نقاله به قسمت خرد كن هدايت شده و با عبور از فيلتر پرس آب و تفاله انگور از هم جدا شده و براي همگن سازي به هموژنايزر رفته و هموژنيزه مي گردد و آماده بسته بندي مي شود.

پس از بسته بندي در بسته هاي ۲۵۰ گرمي وارد تونل پاستوريزه شده و پس از پاستوريزاسيون و عبور از جت پرينتر به قسمت بسته بندي هدايت شده و عازم انبار و سپس بازار مي گردد.

روش توليد شيره انگور

خط تول ...

3624
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.