چهارشنبه ۱۷ آذر ۹۵ ۱۴:۴۳ ۹ بازديد
طرح توجيهي نگهداري ميوه و سبزي به روش iqf
موارد كاربرد: تهيه انواع غذاها ،پيش غذاها ، سالادها ،مصرف ميتقيم به عنوان ميوه و تنقلات و غيره
ظرفيت پيشنهادي طرح : ۸۰۰ تن در سال
اشتغالزايي : ۳۰ نفر
تاريخچه
انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايينتر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آموني ...
موارد كاربرد: تهيه انواع غذاها ،پيش غذاها ، سالادها ،مصرف ميتقيم به عنوان ميوه و تنقلات و غيره
ظرفيت پيشنهادي طرح : ۸۰۰ تن در سال
اشتغالزايي : ۳۰ نفر
تاريخچه
انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايينتر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آموني ...
3561
طرح توجيهي نگهداري ميوه و سبزي به روش iqf
موارد كاربرد: تهيه انواع غذاها ،پيش غذاها ، سالادها ،مصرف ميتقيم به عنوان ميوه و تنقلات و غيره
ظرفيت پيشنهادي طرح : ۸۰۰ تن در سال
اشتغالزايي : ۳۰ نفر
تاريخچه
انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايينتر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آموني ...
موارد كاربرد: تهيه انواع غذاها ،پيش غذاها ، سالادها ،مصرف ميتقيم به عنوان ميوه و تنقلات و غيره
ظرفيت پيشنهادي طرح : ۸۰۰ تن در سال
اشتغالزايي : ۳۰ نفر
تاريخچه
انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايينتر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آموني ...
3561