طرح توجيهي نگهداري ميوه و سبزي به روش iqf

۹ بازديد
طرح توجيهي نگهداري ميوه و سبزي به روش iqf

موارد كاربرد: تهيه انواع غذاها ،پيش غذاها ، سالادها ،مصرف ميتقيم به عنوان ميوه و تنقلات و غيره

ظرفيت پيشنهادي طرح : ۸۰۰ تن در سال

اشتغالزايي : ۳۰ نفر
تاريخچه

انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچال‌هاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايين‌تر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آموني ...

3561
طرح توجيهي نگهداري ميوه و سبزي به روش iqf

موارد كاربرد: تهيه انواع غذاها ،پيش غذاها ، سالادها ،مصرف ميتقيم به عنوان ميوه و تنقلات و غيره

ظرفيت پيشنهادي طرح : ۸۰۰ تن در سال

اشتغالزايي : ۳۰ نفر
تاريخچه

انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچال‌هاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايين‌تر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آموني ...

3561
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.